BREAKING NEWS

.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Diana Saakian... από την Ρωσία με αγάπη


Η Diana Saakian γεννήθηκε στην Ρωσία, πριν από 25 χρόνια και απο μικρή ηλικία οι γονείς της μετακόμισαν στην χώρα μας, οπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας ήταν Αρμένιος και η μητέρα της Πόντια.

Από μικρή της άρεσε ο χορός. Σε ηλικία 19 χρονών, πήρε το πτυχίο της στο Flamenco και ξεκίινησε πλέον επαγγελματικά να ασχολείται με τον αγαπημένο της χορό, διδάσκοντας σε διάφορες σχολές χορού. Εκτός απο το flamenco έχει γνώσεις μπαλέτου, μοντέρνου χορού, κλακέτες, latin σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα σπούδασε στη Φιλοσοφική, αλλα δεν τελείωσε τις σπουδές της διότι τα καλλιτεχνικά την την κέρδισαν και ανήκει πλέον στον χώρο του θεάματος.

Θέλοντας να διευρύνει τους ορίζοντες της καλλιτεχνικής της οντότητας, απεφοίτησε από την δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και παράλληλα με τον χορό ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής με τον γνωστό καθηγητή φωνητικής Χρήστο Λυριτζή και τα τελευταία χρόνια, αποφασίζει να ασχοληθεί και με το τραγούδι.

Φέτος συμπληρώνει 2 χρόνια πετυχημένων εμφανίσεων σε μεγάλες πίστες, συνεργαζόμενη με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου. Αυτό το διάστημα την βρίσκουμε στο Caramela στο πλευρό του Σάκη Αρσενίου, του Κυριάκου Κυανού και της Ειρήνης Μερκούρη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, τόσο για τις φωνητικές της δυνατότητες οσο και για την σκηνική της παρουσία και κίνηση.

Εχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια, για την επιτυχία προσπαθεί να κάνει τις σωστές επιλογές και να βελτιώνεται συνέχεια. Με προσεκτικά βήματα χτίζει την εικόνα της και κερδίζει τον σεβασμό, όχι μόνο του κοινού αλλά και των συναδέλφων της μουσικών και τραγουδιστών.

Εκτός απο τα πραπάνω, συνοπτικά θα κάνουμε και μια αναφορά στις συμμετοχές της και γενικότερα στην πλούσια καλλιτεχνική της δραστηριότητα :

Θέατρο:
Συμμετοχή στο περιβόλι του τρελού στο «Παλλάς» με τον Διονύση Σαββόπουλο σε χορογραφία Σοφίας Σπυράτου.

Τηλεόραση:
Συμμετοχή στην παιδική Eurovision με την σχολή του Φωκά Ευαγγελινού.
Συμμετοχή 3 φορές στους προκριματικούς της Eurovision στο «Αθηνών Αρένα» στο musical με τις αδελφές Μαγγίρα σε σκηνοθεσία και χορογραφία του Φ. Ευαγγελινού.
Συμμετοχή στα Καλλιστεία του Αντ1 στο Fever το 2004 στο μπαλέτο.
Συμμετοχή το 2008 στα mad music awards με τον Σάκη Ρουβά.
Συμμετοχή στη συναυλία που δόθηκε στο Σύνταγμα για την McLaren με τον Σάκη Ρουβά.
Συμμετοχή στη συναυλία της Jennifer Lopez στο κλειστό γήπεδο Οάκα με τον Support artist Κώστα Μαρτάκη στο μπαλέτο.

Παράλληλα παραστάσεις στα θέατρα «Ακροπόλ» το 2000 με θέμα millennium, το 2002 στο «Άλσος» με θέμα η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων,
το 2004 στο «Fever» με θέμα Χορεύοντας ενώνουμε τον κόσμο μας,
το 2007 στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» με θέμα η Ωραία Κοιμωμένη.
Συμμετοχή στο 3ο Χορευτικό Gala στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Share this:

 
Back To Top
Distributed By Blogger Templates | Designed By OddThemes