BREAKING NEWS

.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η Μαίρη Σαατσάκη, μας ξεσηκώνει με "Το κάτι άλλο"... ένα νέο τραγούδι που θα μας τρελλάνει !


Το γνωστό μοντέλο Μαίρη Σαατσάκη, που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τις ωραίες και σέξυ φωτογραφίες που ανεβάζει στο διαδικτυο, μας αιφνιδιάζει ευχαριστα ανάκοινώντας μας, την επερχόμενη κυκλοφορία του πρώτου της digital single, κάνοντας για ακόμη μια φορα, την διαφορά !
Την πετύχαμε στην ωραία Θεσσαλονίκη, σε ενα απο τα καλύτερα studio ηχογράφισης της Βορείου Ελλαδας, να ηχογραφεί κάτω απο τις οδηγίες του παραγωγού της Κώστα Μιναρετζή, το τραγούδι με τον τίτλο "Το κάτι άλλο" το οποίο είναι κάτι το διαφορετικό... κάτι που θα μας τρελλάνει !

Η Μαίρη Σαατσάκη, εδω και 6 μήνες ξεκίνησε εντατικά μαθηματα φωνητικής/πιανου και όπως φαίνεται είναι αποφασισμένη να πετύχει και στον χώρο του τραγουδιού, μετά απο μια με πολλές διακρίσεις πορεία στον χώρο του modeling.

Μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, θα έχουμε την ευκαιρια να θαυμάσουμε την Μαίρη Σαατσάκη, στα clubs τόσο της Αθήνας όσο και της περιφέρειας, στα πλαισια των προγραμματισμένων εμφανίσεών της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το τραγούδι, θα κυκλοφορήσει σε λίγες μερες.

Μείνετε συντονισμένοι... τα καλύτερα έρχονται !

Share this:

 
Back To Top
Distributed By Blogger Templates | Designed By OddThemes