BREAKING NEWS

.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Νάντια Δούκα.... Το νέο πρόσωπο που θα μας απασχολήσει !!!!


Ως Υδροχόος είναι φιλόδοξη, εργατική και γενναιόδωρη και ονειρεύεται να καταξιωθεί στον χώρο του fitness και των media

Η Νάντια Δούκα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, έχοντας κληρονομήσει τα θετικά χαρακτηριστικά του, δηλαδή τη φιλοδοξία, την εργατικότητα και τη γενναιοδωρία. Από μικρή τής άρεσαν η γυμναστική και ο χορός και μάλιστα έχει λάβει μέρος σε αρκετές γυμναστικές επιδείξεις και χορευτικές εκδηλώσεις, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Διεκδίκησε μεγάλα έπαθλα, ενώ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την απόδοσή της.


Σπούδασε χημικός τροφίμων και διατροφολογίας, ενώ παράλληλα παρακολούθησε -στη Θεσσαλονίκη- μαθήματα fitness (zumba, aerobic, personal training και TRX), που πάντα τη γέμιζε θετική ενέργεια.

Σήμερα εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα ως zumba instractor και personal trainer, έχοντας δημιουργήσει το δικό της team, το οποίο την ακολουθεί σε κάθε βήμα της. Παράλληλα ασχολείται και με το modeling και με επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα περιοδικά. Στόχος της είναι η επαγγελματική καταξίωσή της στον χώρο του fitness και των media.

Share this:

 
Back To Top
Distributed By Blogger Templates | Designed By OddThemes